Paletky od Gabriella Salvete - Recenzia

Ahoj, vítam vás opäť na mojom blogu ♥ Dnešný článok bude recenzia na paletky od Gabriella Salvete, ktoré som pred nedávnom dostala k narodeninám. Po týchto paletkách (hlavne po paletke VIOLET) som už chvíľku pokukovala, a preto ma veľmi potešilo keď som si medzi darčekmi našla až 2 paletky od tejto značky – konkrétne 02 NUDE a 05 VIOLET.

 Tieto paletky sa skladajú z 10 tieňov. Paletka NUDE obsahuje 6 matných a 4perleťové tiene a paletka VIOLET obsahuje 6 perleťových a 4 matné tiene. Nazývam ich perleťovými pretože majú v sebe trblietky, ale nedá sa to považovať za plnohodnotný trblietavý tieň. Mne to však vôbec neprekáža pretože sa dajú ľahko využiť aj do denného líčenia a ak chcem dosiahnuť výrazné večerné líčenie stačí ak tiene na seba viac navrstvím, prípadne ich stmavím čiernym tieňom, ktorý sa nachádza v oboch paletkách.

 Gabriella Salvete palette 10 shades 02 NUDE Táto paletka je veľmi praktická pretože s ňou urobíte aj denné aj večerné líčenie. Pigmentácia je lepšia pri tmavších matných tieňoch ako pri tých svetlých a čo sa týka tých „trblietavých“ tak lepšie sú na tom taktiež 2 tmavšie tiene, ktoré sú v druhej polovici paletky ( 5. a 8. tieň). Celkovo je paletka veľmi použiteľná a čo sa mi veľmi páči je to, že okrem čierneho tieňa na stmavovanie vonkajšieho kútika tu je aj tmavo hnedý, ktorý ja využívam ešte častejšie ako čierny.

Gabriella Salvete palette 10 shades 05 VIOLET. Kým predchádzajúca paletka bola taká klasika základných tieňov, ktoré by mal mať doma každý kozmetický nadšenec, táto druhá je oveľa zábavnejšia. S touto paletkou vyčarujete nádherné farebné líčenie za pár minút. Ak na očiach rady nosíte odtiene fialovej, ružovej alebo červenej táto paletka je práve pre vás. Pigmentácia matných tieňov je super ( až na 4. tieň v paletke – svetlo fialový, ktorého pigmentácia je dosť slabá), a pigmentácia tých s trblietkamy je lepšia pri červených odtieňoch ale ani tie ružové a fialové na tom nie sú zle.  Táto paletka je v celku veľmi vydarená a teším sa ako sa s ňou vyšantím túto jar.

 Takže čo sa týka celkového hodnotenia týchto paletiek tak ich hodnotím dobre pretože ako som spomínala pigmentácia je dobrá, tiene sa na seba dajú krásne vrstviť (a tým aj vytvoria nové odtiene), opadávajú len minimálne, v paletke trochu prášia, ale na oku sa s nimi dobre pracuje a obal je pevný, klasický plastový so zrkadielkom .





Verím, že sa vám tento článok páčil a budem rada, ak mi necháte komentár či už máte skúsenosť s nejakým produktom od tejto značky prípadne konkrétne s týmito paletkami.

Videla si už predchádzajúci článok? Nájdeš ho TU

 Sleduj ma aj na instagrame, kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí ( a taktiež aj veľkú novinku z môjho osobného života :) ) Môj instagram nájdeš TU

Komentáre

  1. Krásné paletky, mě se hodně líbí ta NUDE miluju hnědé a jakékoliv jiné odstíny hnědé, takže na mě super. Mrknu po nich v obchodě :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také má paletku violet a pigmentace mě příjemně překvapila! Jediné co bych paletce vytkla je, že tmavší stíny hlavně ty fialové se hůře dávají do ztracena, ale za tuto cenu pořád super paletka ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky