Nárast vlasov o 7 cm za mesiac ?! - Zázračná maska

Rast vlasov je večná téma všetkých dievčat a žien. A kto by nechcel mať krásnu hrivu len za mesiac ?! Niektoré ženy to majú genetický dané že sú ich vlasy krásne dlhé a husté a niekto sa môže akokoľvek snažiť a aj napriek tomu ich má stále krátke alebo riedke. Ja patrím do takej priemernej skupiny - moje vlasy sú tak akurát husté a rastú mi pomerne dobre no aj napriek tomu som sa rozhodla skúsiť túto masku na vlasy, ktorá sľubuje, že po mesiaci používania vlasy narastú o 7 až 10 centimtrov !

Tajomstvo masky sa skrýva v jej surovinách, ktoré zabezpečia lepšie prekrvenie pokožky hlavy. Ak je vaša pokožka prekrvená, vaše vlasy by mali rásť rýchlejšie a tiež by mali byť pevnejšie a krajšie na pohľad. Práve preto som sa rozhodla otestovať či táto maska naozaj funguje a po dobu jedného mesiaca ju budem používať tak ako sa odporúča - jeden krát týždenne. Po tomto mesiaci používania výjde článok o tom ako mi pomohla a či naozaj funguje.

Čo budeme potrebovať?
2 polievkové lyžice horčicového prášku
3 polievkové lyžice teplej vody
1 vaječný žĺtok
2 čajové lyžičky rastlinného oleja
2 čajové lyžičky cukru

Postup
 Do teplej vody vmiešame horčicový prášok, pridáme olej, cukor a nakoniec žĺtok - mala by vzniknúť konzistencia  pasty. Masku nanesieme hlavne na korienky vlasov a necháme cca 5- 10 minút pôsobiť. Ak si na vlasy s maskou dáme kúpaciu čiapku, ešte viac podporíme jej účinky pretože sa pokožka hlavy viac zohreje - nezľaknite sa ak vás pokožka hlavy začne hriať práve toto je podstata tejto masky a môže za to hlavne horčica s cukrom.

Horčicový prášok som v kamennom obchode nezohnala a keďže ju chcem začať používať čo najskôr, na internete som sa dočítala, že sa môžu použiť aj horčicové semienka, ktoré pomelieme na mlynčeku na mak. Ja som semienka kúpila v Bio obchode približne za 70 centov. Jediná nevýhoda je, že pomleté semienka potom treba z vlasov dlhšie vymývať, no nie je to nič hrozné ( prípadné zvyšky sa vyčešú kefou)

Som teda veľmi zvedavá na výsledky tejto "zázračnej" masky. Ideš do tejto výzvy so mnou alebo si počkáš na výsledok ? :)


Sleduj ma aj na instagrame, kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí. Moj instagram nájdeš TU

Videla si už predchádzajúci článok, v ktorom je aj moje historický prvé video ? Nájdeš ho TU


Komentáre

  1. Dobty den nikde neviem najst vasu recenziu na tu horcicnu masku na rast vlasov vsetko pise postup zlozenie ale nenapisali ste vysledok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, nájdete ho tu - https://tinkabloguje.blogspot.com/2018/04/zazracna-maska-na-vlasy-naozaj-funguje.html :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky