Trendy na rok 2018



Rok 2018 je už v podstate v plnom prúde a preto je najvyšší čas vydať článok o najväčších módnych trendoch na rok 2018. Myslím si, že v tomto roku si každý nájde svoj obľúbený trend pretože ich je celkom dosť a sú z "každého súdku" takže nikto neostane ukrátený a možno mnoho z týchto trendov už máte vo svojej skrini. Poďme sa na to teda pozrieť.


FARBY
V tomto roku budú hrať hlavnú rolu pastelové farby a z nich hlavne levanduľovo fialová. Čo sa týka mňa tak v mojom šatníku prevažuje hlavne čierna, ale už dlhšiu dobu to chcem zmeniť, takže práve tento rok je na to najlepší čas. Pastelové farby sa budú objavovať od kabátov až po doplnky, kabelky, šaty... takže určite bude z čoho vyberať.

STRAPCE 
Strapce tu už raz boli a všetky milovníčky strapcov sa môžu radovať, pretože sú tu opäť. Niekoľko sezón dozadu sa objavovali hlavne na kabelkách, ale tentoraz sa rozšírili do celého šatníka. Veľmi trendy budú strapce na šatách a sukniach a samozrejme najlepšie v pastelových farbách.





BODKY
Bodky sú vzor, ktorý tu máme už nejaký ten čas no tento rok budú obzvlášť moderné. Objavovať sa budú taktiež na mnohých kúskoch oblečenia a preferovať bude hlavne čierno biela a červeno biela kombinácia. Čo sa týka mňa tak ja bodkovaný vzor nemám rada a nemyslím si, že sa to tento rok zmení. Ako ste na tom s bodkami vy? 

LADVINKY




Áno je to tak, hit 80 a 90 rokov je tu opäť a ja sa z toho úprimne teším. Osobne sa mi tento trend veľmi páči a popravde už mám aj vyhladnuté nejaké tie kúsky. Tieto "taštičky" budeme môcť nájsť v mnohých farebných aj materiálových prevedeniach a určite si každý, koho tento trend oslovil, vyberie tú svoju.



LÁTKOVÉ GUMIČKY
Ďalší  opäť trochu retro trend z minulých rokov je späť a tu sú látkové gumičky. Veľké, objemné a hlavne farebné určite dodajú vášmu outfitu šmrnc. 



LOGOMANIA
Tak tento posledný trend tu máme už približne od jesene 2017 a bude stále pretrvávať. Veľké logá prestížnych značiek na všetkých kúskoch oblečenia sú veľmi obľúbené a preto tu budú ešte minimálne jeden rok. Veľmi známe sú tričká od značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger alebo opasky, tričká a kabelky od svetoznámej značky Gucci.





Ktorý z týchto trendov sa vám páčil najviac? Napíšte mi to do komentára.

Videla si už predchádzajúci článok ? Nájdeš ho TU

Sleduj aj môj instagram kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí.
Môj instagram nájdeš TU♥ 

Komentáre

  1. Tieto farby na mňa už celkom začali vplývať! Doteraz som nosila len čiernu ale zrazu sa to zmenilo. Tiež sa mi páči trend bodiek a ľadvinku ľúbim už zo dva roky.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky