Testujem suché šampóny

Ahoj, som veľmi rada, že si znovu zavítala na môj blog. Tento dnešný článok bude o produktoch na vlasy, ktoré by nám mali uľahčiť život. Ale je to naozaj vždy tak ? Čítaj ďalej a dozvieš sa, ktoré z týchto suchých šampónov ti ho naozaj uľahčia, a ktoré urobia ešte väčšiu katastrofu.


Do tohto "porovnávacie testu" som zapojila 4 suché šampóny rôznych značiek -  Balea, Swis O.PAR, Oriflame  a Batiste. Všetky tieto značky (okrem Oriflame) sa dajú kúpiť v DM drogérii.

Ako prvým začneme suchým šampónom od Oriflame. Tento suchý šampón som si objednala len preto, že bol za akciovu cenu okolo 3€ tak som si povedala, že za túto cenu ho vyskúšam. No keď sa nad tým teraz zamyslím, pravdepodobne bol v akcii len preto, aby ho vypredali a zbavili  sa ho :) Po aplikácii na vlasy, sa správa ako každý iný suchý šampón. Problém však nastáva vtedy, keď ho chcete vyčesať ( prípadne vyfúkať fénom). Z vlasov sa veľmi ťažko dostáva a na mojich tmavých vlasoch mi robí biele fľaky. Vlasy su po ňom na dotyk celkom v pohode, ale na pohľad hrôza takže je v podstate nepoužiteľný. A ktomu som ho použila len 3 krát ( aj to len preto, že som sa mu snažila dať šancu ) a už je v ňom asi len na 1 alebo 2 použitia čiže sa veľmi rýchlo míňa.

Ďalší na rade tu máme šampón od švajčiarskej značky Swiss O.PAR. Cena tohto suchého šampónu je 2,99€ ale jeho výkon je oveľa lepší z čoho som bola milo prekvapená. Po nastriekaní na vlasy je najprv trošku mokrý a nie je ho vidieť no po 2-3 minútach uschne a zmení sa na biely ako bežné suché šampóny. Veľmi ľahko sa vyčesáva, dodáva super objem a celkový výsledok je veľmi dobrý. Jediné mínus je to, že má dosť výraznu vôňu, ale to je len môj subjektívny názor  a niekomu sa táto vôňa môže páčiť. 

Čo sa týka suchého šampónu od značky Balea, tak to bolo pre mňa veľké sklamanie. Celkovo mám produkty od tejto značky veľmi rada, pretože sú cenovo veľmi dostupné a zvyčajne je aj ich kvalitá a výkon skvelý. To sa však nedá povedať o ich suchom šampóne, ktorý som vyskúšala. Cena tohto šampónu bola podobne ako u ostatných okolo 3€. Ja som mala konkrétne ten, ktorý je určený na tmavé vlasy. Tie, ktoré nie su určené na tmavé vlasy stoja len 2,19€ no tie som neskúšala a pravdu povediac po tejto skúsenosti s týmto šampónom už ani odskúšať nechcem.Vráťme sa teda ale k tomu, ktorý som vyskúšala. Čakal som, že po nastriekaní bude trochu tmavší kedže, keď ja som ho skúšala mala som ešte relatívne svetlú hnedú a bolo ho dosť vidieť -  takže pre čiernovlásky asi nič moc. No to by bola v podstate maličkosť veď aj tak sa má ten šampón takmer celý vyčesať. Áno má, ale vôbec to tak nie je. Šampón sa nedá vyčesať, na vlasoch zanecháva fľaky a vlasy su po ňom na dotyk ako keby lepkavé a zanecháva na hlave nepríjemný pocit. Za mňa úplna katastrofa a hneď putoval do koša :(

A  ako sa vraví najlepšie nakoniec. Takže na koniec som si nechala suchý šampón od značky Batiste. Tento šampón stojí okolo 4€ takže je v podstate najdrahší z týchto 4, ale stále je to skvelá cena, kedže suché šampóny sa  pohybujú aj v oveľa vyššej cenovej relácii ako napríklad TONI AND GUY, ktorý stoji cca 10€. Ja tento suchý šampón Batiste používam už cca 3 roky a stále som s ním spokojná. Vlasy po použití vyzerajú ako práve umyté a vyfénované, dodáva objem, zvyšky šampónu sa rýchlo vyčešú, na výber je z mnoho druhov a vôni, míňa sa veľmi pomaly a ako perlička na záver majú ozaj krásne obaly. Ja som vyskúšala už asi 3 druhy ich suchých šampónov, a myslím si, že jediná vec v ktorej sa líšia je len ich vôňa. Tento šampón vás ráno ozaj zachráni keď už nestíhate a ja ho odporúčam všetkými desiatimy :)

Videla si už predchádzajúci článok ? Nájdeš ho TU

Sleduj ma aj na instagrame, kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí. Môj instagram je TU

Komentáre

  1. Bez Batiste nedám ani ránu, ještě jsem párkrát měla Timotei, ale už se v obchodech moc neobjevuje..,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taktiež na Batiste nedám dopustiť a Timotei som ešte neskúšala :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky