Jednoduché večerné líčenie v 3 krokoch (Sleek) #1

 Ahoj, som rada, že si znova zavítala na môj blog. V dnešnom článku vám ukážem večerné líčenie s paletkou od SLEEK-u, ktoré vyčarujete len v troch jednoduchých krokoch.

Značka Sleek, je anglickou značkou a predvávala sa na krasotika.sk. Pred nedávnom sa však  táto značka rozhodla, že už ďalej nebude dodávať svoje produkty na Slovensko a tak na krasotika.sk ešte stále beží dopredaj ich produktov za skvelé ceny. Prejdime teda k dnešnému mini tutoriálu.

Ako prvé som si urobila make-up (postup a produkty, ktoré som používala na make-up nájdte v článku TU )


PRVÝ KROK: Ako prechodový tieň, do ohybu viečka  som naniesla najsvetlejší hnedý tieň z vrchného radu paletky. Ďalej som ohyb viečka začala stmavovať tmavohnedým tieňom so studeným podtónom.


DRUHÝ KROK:  Na celé pohyblivé viečko som naniesla khaki odtieň so zlatým shimmerom (trošku opadáva takže odporúčam najprv urobiť oči až potom make-up). Vonkajší kútik som stmavila čiernym tieňom, ktorý je mimochodom maximalne pigmentovaný takže s ním treba opatrne.

TRETÍ KROK: V treťom kroku som na spodné viečko naniesla ten istý khaki tieň ale kedže som to chcela trošku zvýrazniť aby to nebolo nudné naniesla som naňho ešte tmavo zelený tieň z druhej paletky, ktorú som mala doma. Do oka som na spodnú linku naniesla Twist up ceruzku od Sleek-u v odtieni Camoflauge.

Nakoniec som už len naniesla riasenku, vykontúrovala tvár a použila rúž od Jordany v odtieni Mystery. Vlasy som si zopla do copa s cestičkou na stred, povytiahla jeden prameň vlasov, sveter doladila k očiam a môžeme vyraziť do mesta :) K paletke, ktorú som používala poviem toľko, že je výborne pigmentovaná, tiene veľmi neprášia, trochu opadávajú len tie ktoré majú v sebe trblietky a čierny tieň v tejto paletke je brutálne pigmentovaný. Obal je plastový a veľmi pevný s veľký zrkadlom.

Videla si už predchádzajúci článok? Nájdeš ho TU ♥ Nezabudni ma sledovať aj na instagrame, kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí . Môj instagram  je TU





Komentáre

  1. Moc pěkné líčení, ta paletka je fakt nádherná:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ áno paletka je super na bežné denné líčenie ale aj na výrazné včerné :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky