Jednoduche denné líčenie v 3 krokoch (KIKO MILANO) #1

Ahoj, som rada, že si znovu tu, na mojom blogu TINKA BLOGUJE ♥ Po článku, v ktorom som vám ukázala jednoduché večerné líčenie ( článok nájdete TU ), tu pre vás mám článok na jednoduché no nie obyčajné denné líčenie.
 V tomto mini tutoriále budem používať produkty od značky KIKO MILANO. Vo večernom líčení som však použila paletku no v tomto dennom líčení budem používať mono očné tiene v bronzovo hnedých odtieňoch. Poďme teda na to:)

PRVÝ KROK: Na celé pohyblivé viečko som si naniesla podkladovú bázu pod očné tiene aby som predĺžila ich výdrž a následné som do ohybu viečka a do vonkajšieho kútika naniesla matný tmavo hnedý tieň. Mimochodom obočie mám neupravené pretože najprv som robila oči a až tak celkový make-up lebo tmavší trblietavý tieň pri nanášaní dosť opadáva pod oko.

DRUHÝ KROK: Takmer na celé pohyblivé viečko som naniesla svetlejší trblietavý tieň. Vo vonkajšom kútiku medzi matným tieňom a týmto svetlým trblietavým som však nechala malú medzeru.

TRETÍ KROK: Do medzery som naniesla tmavší trblietavý tieň a prechody medzi všetkými troma tieňmi som prepojila aby nikde neboli výrazne prechody. Na spodnú linku oka som naniesla tmavší trblietavý tieň a ešte trochu viac som stmavila ohyb oka a vonkajší kútik matným tieňom.

Nakoniec som dokončila celý ma-up, naniesla riasenku a rúž, ktorý je taktiež od značky KIKO MILANO v odtieni 302.Myslím si, že aj keď sú v tomto líčení použité trblietavé tiene, je vhodné aj na bežné denné nosenie.

 Čo sa týka tieňov tak sa dajú dobre vrstviť, takže si môžete sami určiť ako výrazné líčenie budete mať. Ak by vás zaujímala celá recenzia na produkty od tejto značky, ktoré mám doma, nájdete ju TU.

Videla si už predchádzajúci článok ? Nájdeš ho TU♥ Sleduj ma aj na instagram, kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí. Môj instagram je TU

Komentáre

  1. Super článok. Tento rok chcem aj ja robiť takéto články tak snáď to čím skôr rozbehnem ;-) Toto líčenie Ti pristane. Tvoj blog sa mi páči a tak dávam odber :-)

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a držím prsty, mňa tieto články veľmi baví písať len niekedy mám problém s tým, že mi to foťák neodfotí tak pekne ako je to naživo♥

      Odstrániť
  2. To jsou opravdu nádherné stíny, sluší ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne 😊 takéto odtiene mám najradšej 😊

      Odstrániť
  3. Máš opravdu krásný tvar obočí, závidím :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky