Tiene na oči či kontúrovacia paletka ?!

Ahojte, vítam vás opäť na blogu -TINKA BLOGUJE, kde sa dozviete mnoho zaujímavostí :)

Dnešný článok bude RECENZIA o produkte od značky Gabriella Salvete. Gabriella Salvete je dekoratívna kozmetika inšpirovaná ženskou dušou. Spoločnosť SALVETE bola založená v Českej republike v roku 1990. Po niekoľkých rokoch výskumu a vývoja predstavila novú kozmetickú značku Gabriella Salvete. Dnes je dekoratívna kozmetika tejto značky nesmierne úspešná nielen doma, ale čoraz viac preniká aj do zahraničia. V Českej republike patrí dlhodobo k najpredávanejším značkám dekoratívnej kozmetiky.


Dosť bolo z historického okienka a teraz sa presunieme k jadru veci. Tento článok bude o skvelej kontúrovacej paletke značky Gabriella Salvete. Táto paletka je na trhu už dlhšiu dobu, ale ja som ju objavila až pred nedávnom. To ako som sa k nej dostala je tiež zaujímavý príbeh....Tieto Vianoce som si pod stromčekom rozbaľovala darčeky od môjho priateľa a medzi nimi som našla aj túto paletku. Keď som si ju rozbalila, nadšene čakal na moju reakciu a jeho prvé slová boli : "páčia sa ti tie tiene na oči alebo nie?". ANO presne tak, myslel si , že mi kúpil tiene na oči a vôbec netušil, že to je kontúrovacia paletku, do ktorej som sa teraz úplne zaľúbila :)

Paletka sa skladá z troch produktov- brozner, rozjasňovač a lícenka, poďme teda po poradí:

Bronzer - jeho podtón je neutrálny, takže sa hodí takmer každému. Pigmentácia je stredná, čo je ale veľké plus pretože to s ním nepreženiete. Dá sa rozotrieť krásne do stratena a ak máte radi výraznejšie konturovanie dá sa aj veľmi dobre vrstviť a takmer vôbec nepráši.

Rozjasňovač - podtón rozjaňovaču je taktiež neutrálny ( krásne perleťový s možno trochu teplejším nádychom, ale stále viac neutrálny), je skvelo pigmentovaný, dá sa vrstviť a na drogériovú značku je ozaj skvelý. Aj keď je rozjasňovač dosť výdatne pigmentovaný stále je prirodzený a nedodá vám efekt disko gule ( aj keď vrstvením by sa to dosiahnuť dalo).

Lícenka - má krásnu ružovú farbu s nazlátlym shimmerom, takže vás rozžiari a vašej pleti dodá zdravší vzhľad. Pravdu povediac som lícenku nikdy nepoužívala až kým som neobjavila túto. Je pigmentovana tak akúrát takže na lícach vyzerá prirodzene. Lícenka však ako jediná trochu práši ale nie je to nič hrozné.

Všetky tieto 3 produkty majú veľmi príjemnú konzistenciu. Obal je plastový, ale aj napriek tomu je veľmi pevný. Je to super kompaktná vecička na cestovanie aj na každodenné použitie  a koniec koncov sa dá použiť aj ako tiene na oči, kde tiež odvedie dobrú prácu :)

Cena tejto paletky je okolo 6€, čo je veľmi priaznivé kedže v nej máte hneď 3 produkty. Kúpiť sa dá vo viacerých drogériach ako napríklad TETA drogéria, 101 drogérie a podobne.


Videla si predchádzajúci článok ? Najdeš ho TU! ♥

Ak sa vám príspevok páčil môžete mi zanechať komentár alebo ma sledovať na instagrame



Komentáre

  1. Skvelá recenzia, dlhšie po tejto paletke pozerám. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Najčítanejšie príspevky