KRÁĽOVNÁ PLESU? ŽIADNY PROBLÉM! (2)

Prípravy na ples – 2.diel

Tak a máme tu  druhé pokračovanie článku ako sa stať kráľovnou plesu. Prvý diel bol o príprave pleti na takúto udalosť a môžete si ho prečítať TU. Tento diel bude o ďalšej dôležitej veci, ktorá sa týka výzoru a celkového dojmu...

Vlasy - koruna krásy 

Áno, vlasy sú ozdobou každej ženy a preto by sme sa mali o ne dôkladne starať. Tak ako to bolo v článku o pleti tak to platí aj pre vlasy, že sa o nich máme starať na 100% vždy, ale zvlášť pred nejakou významnou udalosťou. V momente keď sa dozvieme, že máme pozvanie na významnú udalosť mali by sme si uvedomiť, že len zdravé vlasy su naozaj krásne. To, že máte vlasy dlhé po pás ešte neznamená, že sú aj naozaj pekne na pohľad. Niekedy je lepšie obetovať pár centimetrov a potom si užívať svoje krásne zdravé vlasy ako ich bezhlavo pestovať do dĺžky bez toho aby sme sa pozreli na ich kvalitu. Aj keď máme vlasy na oko zdravé, nezaškodí ak si zájdeme ku kaderníčke na nejakú procedúru či zábal na oživenie vlasov. Samozrejme nemusíte chodiť hneď do salónu a nechať tam polovicu výplaty, stačí  vám aj ak sa poobzeráte čo máte doma a niekedy aj z obyčajných surovín, ktoré má v domácnosti každý, sa dá vyrobiť výživná maska ;) 


Ak už predsa len chcete trochu zainvestovať môžem Vám odporúčať masku, ktorú používam ja už dlhšiu dobu. Je na farbené vlasy, ktorým dodá krásny lesk, vlasy sú na pohľad veľmi zdravé a taktiež oživý pigment vo vlasoch takže farba je tiež krajšia. Môžte ju kúpiť na viacerých internetových obchodoch alebo sa opýtať u svojej kaderníčky v salóne ako ja. 

Starostlivosť o vlasy by sme mali za sebou a teraz prichádza na rad účes.  V roku 2018 máme na výber z množstva moderných účesov, ktoré nielenže sú trendy, ale spravia z vás skutočnú plesovú femme fatale. Moderné sú zapletané vrkoče, účes v štýle Marilyn Monroe, napoly rozpustené – napoly zopnuté, vždy žiadané vlny a nesmrtelné nízko posadené drdoly.




Verím, že sa vám príspevok páčil a pomohol vám ♥

Sleduj ma aj na instagrame kde sa taktiež dozvieš mnoho zaujímavostí. Môj instagram nájdeš TU :)

Komentáre

Najčítanejšie príspevky